De FOD Werkgelegenheid onthaalt de tentoonstelling texieldesign “Inter-” van Amandine Lamand

Gepubliceerd op
De FOD Werkgelegenheid stelt samen met de Academie voor Schone Kunsten van Brussel een jonge artieste in textieldesign voor: Amandine Lamand. De tentoonstelling vindt plaats in het kader van het traject Design September 2011. Het is de derde tentoonstelling die de FOD Werkgelegenheid in zijn gebouw organiseert.

Deze expo toont een deel van de textielcollectie van Amandine Lamand. De collectie is opgebouwd rond het idee van de zak, een term die geïnspireerd is door het architecturale omhulsel. Deze textielstoffen zijn de voortzetting van een eerste onderzoek naar architecturale volumes voor de creatie van een nieuw gamma meubeltextiel en tapijten dat momenteel ontwikkeld wordt door de Belgische vennootschap Limited Edition.

De tentoonstelling is ingericht in de inkomhal van de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (Ernest Blerotstraat 1 te 1070 Brussel (vlakbij het Zuidstation, uitgang Hortaplein) en is toegankelijk van 9 tot 30 september 2011 van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u.