Fototentoonstelling van Luis Rokeach in de FOD Werkgelegenheid

Gepubliceerd op

De FOD Werkgelegenheid heeft het genoegen de tentoonstelling “Abstractions” van de kunstenaar Luis Rokeach te onthalen vanaf 8 mei 2012.

Deze kunstenaar met internationale faam heeft “Abstractions” reeds in Canada tentoongesteld. Op de tentoonstelling in Brussel worden echter verschillende andere werken voorgesteld. Deze beelden werden speciaal door de FOD uitgekozen in samenwerking met Luis Rokeach.

Rokeach werd geboren in Buenos Aires en heeft al op diverse plaatsen in de wereld gewoond: Argentinië, Israël, België, Denemarken, Californië. Momenteel verblijft hij in Montreal. Luis Rokeach is een artistieke duizendpoot die zijn creativiteit verdeelt tussen fotografie, schrijven, theater en wetenschap. Werk van hem was reeds te zien in Tel Aviv, Brussel, Odense, San Diego en Montreal.

De tentoonstelling “Abstractions” is te zien in de inkomhall van de FOD Werkgelegenheid (Ernest Blerotstraat 1 te 1070 Brussel, nabij het Zuidstation, uitgang Hortaplein) van 8 mei tot 29 juni 2012, van maandag tot vrijdag van 8 tot 18u.