Nieuwe brochure “Wegwijs in …. het betaald educatief verlof “

Gepubliceerd op

De Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociale Overleg heeft een nieuwe brochure "Wegwijs in … Het betaald educatief verlof" gepubliceerd.
De brochure bevat alle wijzigingen die de laatste maanden in werking zijn getreden.
Deze brochure geeft ook een duidelijke toelichting bij het stelsel van het betaald educatief verlof. Ze licht het principe van het betaald educatief verlof toe en gaat in op de opleidingen waarvoor het verlof kan toegekend worden. Ze behandelt de duur, de spreiding, de vergoeding en de modaliteiten van het betaald educatief verlof en verklaart de te vervullen formaliteiten. Deze brochure is in de eerste plaats bestemd voor de werknemers die gebruik willen maken van het betaald educatief verlof. Ze laat de bedrijfsverantwoordelijken en vakbondsorganisaties ook een betere kennis van deze maatregel toe.

De brochure kan in de module Publicaties gedownload worden. Ze kan ook gratis bij de Cel Publicaties van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociale Overleg besteld worden. Ernest Blerotstraat, 1 te 1070 Brussel. Tel. : 02 233 42 14, Fax : 02 233 42 36 en e-mail: publicaties@werk.belgie.be
 
De formulieren zijn ook beschikbaar op de website in de rubriek Procedures en Formulieren (PDF, 1.75 MB).